Op Bonaire een huurauto nodig? Ga naar Sunset CarRental

Voor betrouwbare, goed geprijsde kleine personenauto's en voor veelzijdige  mini SUV's bent u bij Sunset CarRental aan het juiste adres. 

Bel ons direct

Prijslijst autoverhuur Sunset CarRental

Kia Picanto 
$24,95 per dagincl. WA verzekering, administratiekosten en ABB
$34,95 per dagincl. Allrisk verzekering, administratiekosten en ABB
  
Suzuki S-Presso (nieuw!) 
$34,95 per dagincl. WA verzekering, administratiekosten en ABB
$44,95 per dagincl. Allrisk verzekering, administratiekosten en ABB

 

Lange termijn (op aanvraag) 
$599,- per maandKia Picanto incl. WA verzekering, administratiekosten en ABB

 

Niet inbegrepen in bovengenoemde tarieven is het eigen risico. Het eigen risico bedraagt bij een WA-verzekering $500 en bij een Allrisk-verzekering $250. Het eigen risico wordt geautoriseerd middels een borg op een creditcard.

Vraag naar de mogelijkheden

Verkeersregels op Bonaire

Op Bonaire is autorijden een relaxte aangelegenheid. De maximumsnelheid buiten de bebouwde kom is 60 kilometer per uur en binnen de bebouwde kom 40 kilometer. In principe gelden de Nederlandse verkeersregels behalve dat verkeer van rechts op een ongelijkwaardige kruising geen voorrang heeft, maar rechtdoorgaand verkeer en dat alle automobilisten op een rotonde voorrang hebben.  Het is verboden te rijden als u alcohol hebt gedronken.

Waar moet ik zijn op Bonaire?

Ook al is Bonaire maar een klein eiland, er zijn veel mooie plekken om te bezoeken. Het is er een stuk minder toeristisch dan op Aruba of Curaçao en de natuur is er werkelijk adembenemend. Gaat u toeren dan kunt u dat doen via twee routes; de noord- en de zuidroute.

Noordroute

De route leidt langs het Gotomeer. Een zoutwater lagoon en flamingo hangout. Vanuit de heuvels heeft u prachtig uitzicht op het meer. Wilt u lokale gerechten proeven, stop dan zeker in Rincon, de oude hoofdstad. Let op, een deel van de route is eenrichtingverkeerd. 

Zuidroute

Vanuit de hoofdstad Krakendijk rijdt u via deze route naar de zoutpiramides en het pekelmeer. Ook kunt u de mangrove bezoeken.