Op Bonaire een huurauto nodig? Ga naar Sunset CarRental

Voor betrouwbare, goed geprijsde kleine personenauto's en voor veelzijdige  mini SUV's bent u bij Sunset CarRental aan het juiste adres. 

Bel ons direct

Onze auto's

Personenauto KIA Picanto

Onze KIA Picanto's zijn WA-Verzekerd, 5 deurs hatchbacks uit het compacte A-segment. Het is een verbazingwekkend ruime auto die uitermate geschikt is voor een rondtour over het eiland. Zuinig en milieuvriendelijk. 


Mini SUV Suzuki SPresso (NIEUW)

De Suzuki Spresso zijn Allrisk-Verzekerd en is hét vervoermiddel voor de wat avontuurlijkere plekken op Bonaire. Ze zijn wat beter geschikt voor de onverharde wegen van Bonaire. Niet geschikt voor Washington Slagbaai National Park.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Prijslijst autoverhuur Sunset CarRental 2023


Kia Picanto               $24,95      Incl. WA verzekering,ABB & Administratiekosten


Suzuki Spresso        $49,50     Incl. All-risk  verzekering, ABB & Administratiekosten.

Scooters Coming Soon! 

Geniet van uw bezoek aan Bonaire met een huurauto van Sunset CarRental

Neem direct contact met ons op

Verkeersregels op Bonaire

Op Bonaire is autorijden een relaxte aangelegenheid. De maximumsnelheid buiten de bebouwde kom is 60 kilometer per uur en binnen de bebouwde kom 40 kilometer. In principe gelden de Nederlandse verkeersregels behalve dat verkeer van rechts op een ongelijkwaardige kruising geen voorrang heeft, maar rechtdoorgaand verkeer en dat alle automobilisten op een rotonde voorrang hebben.  Het is verboden te rijden als u alcohol hebt gedronken.

Waar moet ik zijn op Bonaire?

Ook al is Bonaire maar een klein eiland, er zijn veel mooie plekken om te bezoeken. Het is er een stuk minder toeristisch dan op Aruba of Curaçao en de natuur is er werkelijk adembenemend. Gaat u toeren dan kunt u dat doen via twee routes; de noord- en de zuidroute.

Noordroute

Neem de noordelijke route, via welke u ook naar het Nationaal Park kunt rijden, altijd linksom. Een deel van deze route is namelijk eenrichtingsverkeer. Neem voldoende water en voedsel mee. De route leidt langs het Gotomeer. Een zoutwater lagoon en flamingo hangout. Vanuit de heuvels heeft u prachtig uitzicht op het meer. Wilt u lokale gerechten proeven, stop dan zeker in Rincon, de oude hoofdstad.

Zuidroute

Vanuit de hoofdstad Krakendijk rijdt u via deze route naar de zoutpiramides en het pekelmeer. Ook kunt u de mangrove bezoeken.